top of page

Snjos Blue Neera

DSC_0022_edited (2)_edited_edited.jpg

Snjos Blue Neera f.2019-04-18

E: Ozzwarrigal Cobar Cool Cooper

U: St Etienne's Honky Tonk Angel

Health:

Prcd PRA pattern A, HD A/A, ED 0/0, PLL/DM/NCL CL5/NCL Onset/Rcd4 - CLEAR(N/N)

BAER-tested bilateral hearing, correct bite & full dention.  DISH-free 2021. Eyecheck clear 2021.

Merits:

  • MH(Mentalitydescription), Approved exteriordescription, 1xCAC, NORDC, BOB

Neera is trained in tracking, search, obedience, scentwork & herding. Neera owner is Helena Persson-Martinell with family. Neera is leased in for a litter! (P-litter)

Neeras ägare är Helena Persson-Martinell med familj.

 

Helena har tidigt sagt till mig, att om Neera blir en bra hund, så kommer jag att få låna in henne för en kull. Neera är otroligt social, mycket balanserad och är sund och frisk.

 

Neera tränas i spår, sök, specialsök & lydnad. Neera är även prövad i skyddsträning och i vallning. Neera uppvisar väldigt fina egenskaper i samtlig träning som genomförs med henne.

 

Hon har ett bra fokus & bra koncentration i spårarbete, jättefin i sökträning & förig i lydnaden. I specialsöket har hon fin fokus precis som vid vallningsträning.

 

Neera har ställts ut några gånger, hon är tävlad i Startklass i lydnad och kommer även framgent att tävlas i Bruksprov. Neera är mamma till P-kullen som föddes 2022-01-01 och där uppvisar hon extremt bra egenskaper som mamma till sina 8 valpar. En totalt balanserad tik, som är väldigt mån om sina valpar samtidigt som hon har förmågan att ha kontroll och kan slappna av. 

bottom of page